Actiuni posibile: Autentificare SAU Inregistrare.
Cos gol
Cos de cumparaturi
Cosul este gol
Cosul este gol

Comanda prin telefon

Puteti lansa in orice moment o comanda si/sau solicita orice fel de informatii, folosind numerele de telefon din sectiunea CONTACT.

Telefoane

 • VODAFONE: 0728.928.897
 • ORANGE: 0744.357.189
 • COSMOTE: 0761.617.617

in cazul in care ati lansat o comanda, veti fi contact prin email sau telefonic de unii din operatorii nostri.

Comanda prin email

Puteti lansa o comanda la adresa iflorescu2@gmail.com. In email trebuie sa specificati:

 • Produsul si eventualele comentarii la adresa acestuia in cazul in care optati pentru anumite dimensiuni.
 • Datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa, telefon );

In cazul in care dupa 24 h nu veti primi nici un raspuns, va rugam sa ne contactati folosind numerele de telefon enumerate mai sus.

Folosind cosul de cumparaturi

Comanda produselor se va face prin apasarea butonului [Adauga in cos] aflat sub fiecare produs din liste sau in sectiunea de prezentare a acestuia.

Pe toata durata vizitei dumneavoastra pe site, sesiunea COSUL DE CUMPARATURI ramane deschisa pentru vizualizarea, modificarea cantitatilor produselor si/sau eliminarea din cos a acestora.

Dupa ce ati terminat de adaugat produse in cosul de cumparaturi apasati Plateste, actiune care atesta faptul ca sunteti de acord cu informatiile referitoare la continutul cosul (produse, cantitati, preturi).

In etapa urmatoare trebuie sa completati formularul de comanda cu datele dumneavoastra sau sa folositi facilitatile oferite de contul deschis pe site. Mentionam ca aceste informatii sunt tratate confidential si vor fi utilizare doar in scopul procesarii comenzii dumneavoastra.

In cazul in care nu aveti un cont pe acest site, puteti comanda produsele direct din ultimul pas, completand formularul cu datele dumneavoastra. Automat, se va creea un cont pe care il veti putea folosi ulterior. Detaliile acestui cont le veti primii pe adresa de email asociata contului.

Firma noastra, Pixel Mob SRL, are ca obiect de activitate productia de mobilier realizat din pal melaminat serie si la comanda si vanzarea si distributia de saltele, somiere, canapele, scaune, corpuri de iluminat etc.

Livrarea produselor se face prin mijloace de transport proprii sau prin curier.

Contacteaza Paturi Online

 • 0728.928.897
  0744.357.189
  0761.617.617
 • Str. Moinesti, Nr. 22-24, Sector 6, Bucuresti