Actiuni posibile: Autentificare SAU Inregistrare.
Cos gol
Cos de cumparaturi
Cosul este gol
Cosul este gol

Categorii produse

Pat cu saltea

Furnizor: Pixel Mob
600 Lei
Cantitate:
Adauga in cos


PATURI
Patul reprezinta cu siguranta, piesa de mobilier centrala a fiecarui dormitor. Paturile pot fi paturi de o singura persoana, paturi duble (matrimoniale) sau canapele extensibile, paturi pentru copii etc. Exista paturi care vin insotite de saltele sau puteti sa achizitionati de la noi aceasta piesa separat in functie de preferintele dvs..Comercializam saltele care sunt impartite in doua pentru ca fiecare parte sa se poata controla manual. Astfel, inaltimea si gradul de inclinare ale saltelei pot fi reglate in functie de preferintele dvs..
Comercializam o varietate mare de modele de paturi duble si paturi speciale matrimoniale, paturi duble rotunde tapisate cu piele naturala, paturi din pal melaminat, finisaj de fag, pin sau mahon, baldachin, productia de paturi fiind la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (dimensiuni, culori, accesorii, compozitie, structura). 
Prin magazinul nostru online ca oferim paturi confortabile, de calitate, cu stiluri de la clasic la modern, elegante si de bun gust, perfecte pentru somnul linistit si odihnitor dupa o zi stresanta.
Produsul contine pat realizat din pal melaminat si saltea tip RELAXA de 20-21 cm
grosime si 3 ani garantie
culori pat:cires,fag,wenghe
Inaltimea tabliei la capul patului 72 cm
Inaltimea patului+saltea e de 45 cm
Salteaua sta pe un fund de pat hidofugat
PRETUL contine TVA
Transport gratuit in TARA

Firma noastra, Pixel Mob SRL, are ca obiect de activitate productia de mobilier realizat din pal melaminat serie si la comanda si vanzarea si distributia de saltele, somiere, canapele, scaune, corpuri de iluminat etc.

Livrarea produselor se face prin mijloace de transport proprii sau prin curier.

Contacteaza Paturi Online

  • 0728.928.897
    0744.357.189
    0761.617.617
  • Str. Moinesti, Nr. 22-24, Sector 6, Bucuresti