Actiuni posibile: Autentificare SAU Inregistrare.
Cos gol
Cos de cumparaturi
Cosul este gol
Cosul este gol

Categorii produse

Rezultatele cautarii pentru Saltea superortopedica EXCLUSIVE SILVERLINE MEMORY - 1 produse gasite

Saltea superortopedica EXCLUSIVE SILVERLINE MEMORY
760 Lei 680 Lei

 Saltea superortopedica EXCLUSIVE SILVERLINE MEMORY
1. Arcuri tip Bonell bitronconice asamblate (miez elastic) cu diametru de 86 mm fabricat din sarma otel carbon 2,2 mm.
2. Peste plasa de arcuri (miez elastic) pe ambele fete este pus un covor din fibre vegetale impaslite pe suport textil (pasla thermofelt 1200 g/m2) acesta fiind lipit cu o rasina speciala ecologica conform standardelor UE.
3. Pe una dintre suprafate are aplicata spuma poliuretanica (burete) densitate 21 si grosime 4 cm, lipita cu aceeasi rasina peste pasla thermofelt, iar pe cealalta, pentru a asigura maximum de confort si fiabilitate, s-a folosit spuma poliuretanica cu memorie (viscoelastica) 4cm grosime, ce poate lua forma corpului in functie de greutate si caldura.
4. Materialul exterior din bumbac si polyester este inserat cu fire de argint, ce au propietati antiseptice si antimicrobiene.
5. Salteaua este matlasata pe ambele fete impreuna cu un covor de vatelina thermobonding (240gr/mp) si doua placi de spuma poliuretanica de 2 cm grosime fiecare.
6. Cantul saltelei si interiorul miezului elastic este de asemenea intarit de jur imprejur cu spuma poliuretanica (burete) densitate 21 si grosime 5cm pentru evitarea deformarii in timp a plasei de arcuri (miez elastic).
7. In locul capsulelor de aerisire s-a folosit banda pentru aerisire aplicata de jur imprejurul saltelei, aceasta din urma asigurand o aerisire mult mai eficienta.8. Grosimea (inaltimea) saltelei este 28cm.9.
Garantie 5 ani.
TRANSPORT GRATUIT in TARA in localitatiile unde Fun CURIER are agentie
 

Firma noastra, Pixel Mob SRL, are ca obiect de activitate productia de mobilier realizat din pal melaminat serie si la comanda si vanzarea si distributia de saltele, somiere, canapele, scaune, corpuri de iluminat etc.

Livrarea produselor se face prin mijloace de transport proprii sau prin curier.

Contacteaza Paturi Online

  • 0728.928.897
    0744.357.189
    0761.617.617
  • Str. Moinesti, Nr. 22-24, Sector 6, Bucuresti